Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΙΚ προαναγγέλει θέσπιση ατομικού barcode για όλου

Barcode EAN8Image via Wikipedia Kαι μες στην κάψα...το ΥΠΟΙΚ προαναγγέλει θέσπιση ατομικού barcode για όλους! 


 Ότι θα φτάσουμε να ζήσουμε τα τελευταία χρόνια της Αποκάλυψης δεν το περιμέναμε...Κι ακόμα παραμένει έντονη η αίσθηση του ξαφνιάσματος με το άκουσμα της παρακάτω είδησης. 


 Σήμερα, λοιπόν, στο Δελτίο Ειδήσεων του Αλφα μεταδόθηκε, για μιά ακόμη φορά, η πληροφορία πως εντός του 2011 θα αποδοθεί σε κάθε πολίτη ένας μοναδικός αριθμός, καταγεγραμμένος σε κάρτα με τη μορφή barcode με την οποία θα γίνονται υποχρεωτικά όλες οι αγορές από το νέο έτος.... 


Δηλαδή όποιος δεν έχει μια τέτοια κάρτα , δε θα μπορεί ούτε να αγοράσει , ούτε να πωλήσει οτιδήποτε.Ούτε καν να προμηθευθεί τρόφιμα για την επιβίωση του. Η πρόφαση που επικαλούνται οι κυβερνητικοί είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Φαίνεται όμως από την εξέλιξη των πραγμάτων πως το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν ήρθαν ως κατοχική δύναμη μόνο για τα οικονομικά θέματα. Η εικόνα που δίνεται είναι ότι ήρθαν για να διαλύσουν σε ελάχιστο χρόνο τον πολιτισμό της Ρωμιοσύνης. 


 Θα υποταχθούμε και θα δεχτούμε να γίνουμε νούμερα στα τεφτέρια του ΔΝΤ ή θα δηλώσουμε αντιρρησίες ρωμέικης συνείδησης, θα εφαρμόσουμε την πολιτική ανυπακοής των αγίων μαρτύρων αλλά και άλλων κορυφαίων μορφών της ιστορίας της ανθρωπότητας , και θα παλέψουμε να διώξουμε το Δ Ράιχ με κάθε κόστος; 


 «Ατομική κάρτα με barcode θα προμηθεύσει το υπουργείο Οικονομικών κάθε φορολογούμενο για να περνά τις αποδείξεις από τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η απεμπλοκή των φορολογουμένων από τη χαρτούρα των αποδείξεων κάθε χρόνου και να μπλοκάρει περιπτώσεις αποδείξεων μαϊμού και του «ρεφενέ» αποδείξεων μεταξύ φορολογουμένων. ε τους bar codes οι φορολογούμενοι θα αναγνωρίζονται ως συναλλασσόμενοι από τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου και θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση να υποβάλουν οι ίδιοι ηλεκτρονικά τα στοιχεία των αποδείξεων. Στην περίπτωση αυτή, η αποστολή των στοιχείων θα γίνεται από την επιχείρηση.» (Ελευθεροτυπία) 


 ««Μετά τον ΑΦΜ οι φορολογούμενοι αποκτούν και barcode που θα τον χρησιμοποιούν στις αγορές τους. Πρόκειται, για έναν από τους τρόπους που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για την ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων των αποδείξεων που συγκεντρώνουν οι φορολογούμενοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ. 


 Κάθε φορολογούμενος θα αποκτήσει ένα «μοναδικό αριθμό συναλλασσόμενου», που θα έχει τη μορφή γραμμωτού κωδικού (bar code). Για να λάβει τον bar code ο φορολογούμενος θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Τaxisnet. Μέσω του bar code θα συσχετίζεται αυτόματα κάθε συναλλαγή του φορολογούμενου με τον ΑΦΜ του. Για το σκοπό αυτό σε όλες τις ταμειακές μηχανές των επιχειρήσεων θα ενσωματωθεί σύστημα καταγραφής συναλλαγών. 


 Με την πραγματοποίηση της συναλλαγής, το σύστημα καταγραφής της ταμειακής μηχανής, με ειδικό μηχάνημα scanner θα «σαρώνει» τον bar code του πελάτη και θα καταγράφει τα στοιχεία του μαζί με τα λοιπά στοιχεία της συναλλαγής. Στη συνέχεια, τα στοιχεία της συναλλαγής, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα στοιχεία του πελάτη, θα αποστέλλονται αυτόματα από την ταμειακή μηχανή στη ΓΓΠΣ και θα περνάνε στην ηλεκτρονική «μερίδα» του. 


 Για να είναι δυνατή η «σάρωση» του bar code από το σύστημα της ταμειακής μηχανής, ο πελάτης θα πρέπει να φέρει μαζί του τον bar code εκτυπωμένο σε έντυπο ή να τον έχει αποθηκευμένο σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό του. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, της καταγραφής και αποστολής των στοιχείων θα εκδίδεται η απόδειξη, πάνω στην οποία θα τυπώνεται κείμενο το οποίο θα αναγράφει «Καταχωρίσθηκε ηλεκτρονικά-δεν υποβάλλεται», ώστε ο φορολογούμενος να ξέρει ότι δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλει ο ίδιος την απόδειξη.» (Ημερησία) 


 Οι συμπτώσεις των τεκταινομένων με το παρακάτω κείμενο που εγράφη 2000 χρόνια πρίν, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές. 


 Aποκάλυψις του Ιωάννου κεφάλαιο 13 


 «Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον). 


 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.» 
 Τυχαίο; Δε νομίζω....
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...