Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Εκλογές 14 Ιουλίου 2013, η μόνη δημοκρατική λύση στο αδιέξοδο…

Η υπόθεση ΕΡΤ, πάει να «πουληθεί» ;!
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη συντριβή Σαμαρά και άνοδο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!!
 
Γιατί ο κ. Βενιζέλος και ο κ.  Κουβέλης δεν αποσύρουν, από τώρα, την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της χούντας;
Αν ο Βενιζέλος δεν πάει σε εκλογές, από αύριο οι δεξιοί θα λένε εις υγείαν του Βαγγέλη!
 
Γιατί αφού οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ελεύθερη πτώση Σαμαρά ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης δεν τολμούν να διώξουν το πολιτικό πτώμα ;
Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά για δάκρυα κ. Βενιζέλο και κ. Κουβέλη….
Όταν ο Παπανδρέου δεν κέρδισε τις εκλογές το 2007 ο Βενιζέλος έτρεξε αμέσως στο Ζάππειο και ζήταγε Πρωθυπουργία, γιατί δεν κάνει τώρα το ίδιο, λένε οι πολίτες;
 
Η ΕΡΤ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Στις 19.00 μεγάλη συναυλία των μουσικών συνόλων και της χορωδίας της ΕΡΤ στο ραδιομέγαρο. Όλοι εκεί για συμπαράσταση!
Καλούμε τον Πρόεδρο κ. Μπαράκ Ομπάμα, τον Πρόεδρο κ Φρανσουά Ολάντ και τους Ευρωπαίους ηγέτες, να άρουν την στήριξη, στον δικτατορίσκο κ. Σαμαρά τον πολιτικό υιό του κ. Αβέρωφ…
 
Έχουν χάσει την ψυχολογική υπεροχή στου Μαξίμου και περιμένουν το ΣτΕ, να δώσει μια μέση λύση…. για να αποφύγουν τις εκλογές…  και την συντριβή.
 Βαγγέλη,  προχώρα σε εκλογές, ή φύγε τώρα!
 
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη συντριβή Σαμαρά και άνοδο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!!
Το θέμα δεν είναι, μόνο, αν κλείσει η ΕΡΤ αλλά ο δικτατορικός τρόπος που έκλεισε, γιατί με τον ίδιο τρόπο θα κλείσουν και τις άλλες εταιρείες ακόμα και τον στρατό, τα σχολεία και την αστυνομία!
 
Περιέργως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης διστάζουν «να βάλουν γκολ σε κενή εστία»!
Η ΕΡΤ, η Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα σωθούνε μόνο από τις Εκλογές. Αν ο Σαμαράς ξεπεράσει τις συμπληγάδες της ΕΡΤ, - με το σωσίβιο του ΣτΕ - τότε το ΠΑΣΟΚ και Η ΔΗΜΑΡ θα χάσουν σε βάθος χρόνου!
Σοβαροί Πολιτικοί αναλυτές, που δεν πληρώνονται, κάνουν λόγο για πλήρη ανατροπή σκηνικού στις δημοσκοπήσεις και στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός.
 
Προσωπικά όταν Ελλάδα τον βουλευτή κ. Στρατούλη στο προαύλιο της ΕΡΤ, αυτόν που έδωσε εντολή στους «αγανακτισμένους», να φύγουν από το Σύνταγμα κατάλαβα ότι η υπόθεση ΕΡΤ πάει να «πουληθεί»!
 
Η ΕΡΤ μεταμορφώνεται σε ένα νέο «Πολυτεχνείο» της νέας γενιάς!
Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Τοποθέτησαν φωτογραφίες από "ιερά τέρατα" του πολιτισμού μπροστά από την Βουλή
Μια πραγματικά εντυπωσιακή διαμαρτυρία είναι σε εξέλιξη στην πλατεία Συντάγματος ακριβώς έξω από την Βουλή. Εργαζόμενοι της ΕΡΤ ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό στο οποίο γράφει: "Η ΕΡΤ δεν είναι για πούλημα".
Επίσης, οι εργαζόμενοι τοποθέτησαν φωτογραφίες από μεγάλες μορφές της λογοτεχνίας, την ποίησης, του τραγουδιού και του κινηματογράφου οι οποίοι έζησαν και ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους μέσα από την ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση.
 
Όλοι περιμένουν το ΣτΕ. Τη Δευτέρα το απόγευμα θα αποφανθεί ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, εάν θα χορηγήσει ή όχι προσωρινή διαταγή με την οποία θα «παγώνει» προσωρινά την από 11.6.2013 απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την κατάργηση της ΕΡΤ.
Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχει προσφύγει η «Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και ο πρόεδρος της Παναγιώτης Καλφαγιάννης, και ζητούν να ακυρωθεί και ανασταλεί η επίμαχη απόφαση για κατάργηση της ΕΡΤ, όπως και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από τον κ. Μενουδάκο με την οποία προσωρινά να αναστέλλει την εν λόγω απόφαση μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί του αιτήματος αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Σε οδυνηρή ήττα – τουλάχιστον δημοσκοπικά – φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ΕΡΤ για την κυβέρνηση Σαμαρά. Στο Μαξίμου δεν έκρυβαν την έκπληξή τους από την αντίδραση του κόσμου στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης.
 
Ο κ. Βενιζέλος,  μπορεί να ορκίσει τώρα άλλον Πρωθυπουργό, πλην του Σαμαρά. Αν τώρα ο Βενιζέλος οπισθοχωρήσει - συνθηκολογήσει…. το τρένο  της εξουσίας δεν θα ξαναγυρίσει, ποτέ! Από αύριο οι δεξιοί θα λένε εις υγείαν του Βαγγέλη. Τότε οι καταστάσεις θα αλλάξουν και  νέες δυνάμεις πολύ πιο τολμηρές θα εμφανιστούν μπροστά στην ατολμία!  Βαγγέλη προχώρα ή φύγε τώρα! Υπάρχει Ελπίδα!
    Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
    Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ.
 
Υ.Γ. Προσωπικά όταν είδα τον βουλευτή κ. Στρατούλη στο προαύλιο της ΕΡΤ, αυτόν που έδωσε εντολή στους «αγανακτισμένους», να φύγουν από το Σύνταγμα κατάλαβα ότι η υπόθεση ΕΡΤ πάει να «πουληθεί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...