Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», πρέπει να βγει εκτός νομιμότητας.

Η «Χρυσή Αυγή», αποκαλύπτεται με λάβαρο τον «Φοίνικα» της επταετίας!

Αν η «Χρυσή Αυγή» κατέβει στις εκλογές με μόνο τον όρο «Λαϊκός Σύνδεσμος». δεν θα πάρει ούτε 5%! 


Η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα της κρίσης που επέβαλλαν οι Γερμανοί τραπεζίτες και αντί να καταδικάσει η Χρυσή Αυτή, τον Γερμανικό «πανγερμανισμό», αντίθετα υιοθετεί σύμβολα του Γερμανικού Ναζισμού! Αυτή η ιδεολογική αντίφαση κατατρέχει όλα τα ακροδεξιά κόμματα, που ενώ ευαγγελίζονται «Εθνική Ανεξαρτησία, Πατρίδα, θρησκεία κλπ… στην «στροφή» τα ξεχνούν και γίνονται, οι πρώτοι υπηρέτες των ξένων δυναστών του Ελληνισμού!

Ο κ. Τέντες αντί να απειλεί Εισαγγελείς και Δικαστές για την δίκαιη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους, να κινήσει τις διαδικασίες έκπτωσης της Χρυσής Αυγής» από νόμιμο δημοκρατικό κόμμα του Κοινοβουλίου!

Όπως έχουμε τονίσει το «Χρυσή Αυγή» είναι παραπλανητικός συμβολικός όρος και δεν μπορεί να είναι νόμιμος όρος ενός Δημοκρατικού κόμματος!

Η εισαγγελία και η Δικαιοσύνη, οφείλει να διαγράψει τον όρο «Χρυσή Αυγή και να αφήσει τον όρο «Λαϊκός Σύνδεσμος». Αν η «Χρυσή Αυγή» κατέβει στις εκλογές με μόνο τον όρο «Λαϊκός Σύνδεσμος». δεν θα πάρει ούτε 5%!

Στην Κρήτη στελέχη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που μιλούσε ο βουλευτής του κόμματος κ. Παππάς, ξεδίπλωσαν τη σημαία της 21ης Απριλίου εντός της αίθουσας που έγινε η εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δείξουμε τα λάβαρα που έχουμε εδώ. Είναι η σημαία με τον αναδυόμενο Φοίνικα», είπε ο βουλευτής κ. Παππάς.
Πρωτοφανείς απειλές από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε συγκέντρωση στη Χερσόνησο Κρήτης στο ξενοδοχείο Belvedere, όπου μίλησαν βουλευτές του κόμματος. «Θα τους γ... όλους. Αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς», φώναξε σε έναν από τους επικεφαλής της αστυνομίας.

Αφορμή για τον εκνευρισμό του στάθηκε το γεγονός πως oι αστυνομικοί δεν άφησαν τον ίδιο, τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους οπαδούς του κόμματος να κινηθούν κατά των διαδηλωτών (μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων), που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο στη Χερσόνησο.

Στη συνέχεια ο Κασιδιάρης απείλησε με μηνύσεις την αστυνομία και προσέθεσε «έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π... και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;»…

Συγκεκριμένα είπε πως «δεν μπορούν 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος». Ο ίδιος έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της αστυνομίας, λέγοντας ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε συλλήψεις των διαδηλωτών, λέγοντας ότι δεν προχωρούσαν σε ειρηνική διαδήλωση, αλλά φορώντας κουκούλες προκάλεσαν και φθορές σε αυτοκίνητα οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο στη Χερσόνησο, από νωρίς, βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής, που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι «περνούσαν από κόσκινο» όσους ζητούσαν να περάσουν.

Η Χρυσή Αυγή από το Σάββατο πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη, με πολλά παρατράγουδα... Είναι πολύ εύκολο να νικηθεί η λεγόμενη Χρυσή Αυγή, αλλά πολλοί πολίτες παρασύρονται από τα λαϊκιστικά σύμβολα και τις λαϊκιστικές τους δοξασίες.

Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
www.koutsoukos-anastasios.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν 100 αναρχικοί με κράνη μπροστά από 2 διμοιρίες να σπάνε αυτοκίνητα ανθρώπων που πήγαν σε νόμιμη πολιτική συγκέντρωση. Αυτό είναι καθαρά αντιδημοκρατικό. Η γυναίκα μου και εγώ φοβηθήκαμε και φύγαμε. Είχαμε πάει απλά για να τους ακούσουμε. Τελικά θα τους ψηφίσουμε και ας μην ακούσαμε ούτε λέξη. Εγώ είχα πειστεί εδώ και καιρό. Η γυναίκα μου έλεγε ότι είναι φασίστες. Από σήμερα κατάλαβε το λάθος της και έγινε όχι απλά ψηφοφόρος τους αλλά την βλέπω και θερμό υποστηρικτή τους. Τόσο σιχάθηκε την ανομία των αρχών. Αυτοί με τα κράνη δεν ήταν Κρητικοί. Από αλλού τους φέρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...