Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Ετοιμάζεται η εαρινή επίθεση ΠΑΣΟΚ!Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ,  ενωμένο δυνατό!
Ετοιμάζεται η εαρινή επίθεση ΠΑΣΟΚ!
Μείναμε στην Ευρώπη και στο Ευρώ, παρά τα λάθη μας…..

Το μέλλον ανήκει στο νέο έντιμο σοβαρό ΠΑΣΟΚ που διδάσκεται από τα λάθη του παρελθόντος!
Θριαμβευτική  επανεμφάνιση Γ. Α. Παπανδρέου ….
που τον έριξαν για 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως είπε ο Καρχιμάκης!
Τελικά μερικοί πρώην υπουργοί εμφανίζονται τώρα πιο σοβαροί,  ενώ όταν ήταν υπουργοί δεν έδειχναν αυτήν την εντύπωση!
Αποκάλυψη: Ο  Μιχάλης Καρχιμάκης, υποστήριξε ότι τον Παπανδρέου τον έριξαν, τα ΜΜΕ, η Δικαιοσύνη και οι τράπεζες γιατί συγκρούστηκε μαζί τους κάνοντας μια αρχική γενική αναφορά. Για να γίνει όμως σαφέστερος, ελάχιστα λεπτά αργότερα στοχοποίησε τον κ. Ψυχάρη.
Τρέμουν τα πόδια του Τσίπρα με την εμφάνιση του νέου ΠΑΣΟΚ και την πιθανή κοινή κάθοδο με την ΔΗΜΑΡ!
Με την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου άνοιξαν οι εργασίες του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατά την τοποθέτησή του ανάμεσα στα άλλα πρότεινε κοινή κάθοδο όλης της κεντροαριστεράς στις εκλογές.  «Προτείνουμε τη συγκρότηση της μεγάλης πλειοψηφικής κεντροαριστεράς, τη συμπόρευση για να πετύχουμε πολλαπλάσιο εκλογικό αποτέλεσμα. Προτείνουμε την κοινή κάθοδο στις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως δεν πρόκειται για ένα συνέδριο κομματικό, αλλά για εθνικό και
 πολιτικό γεγονός που απευθύνεται όχι μόνο στους οργανωμένους, αλλά στο σύνολο της κοινωνίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως το συνέδριο αυτό αποτελεί τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου 2012, υπογραμμίζοντας πως «αυτός ο χρόνος πέρασε με κομμένη ανάσα λόγω των διπλών εκλογών, διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης και διαπραγματεύσεων με τους εταίρους». Παρά την ήττα στις εκλογές και παρά τη μειωμένη κοινοβουλευτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ άντεξε και εγγυήθηκε τις εξελίξεις και την πολιτική σταθερότητα με μεγάλο κόστος, συνέχισε στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος. Ο  κ.
 Βενιζέλος ανέφερε πως το καλοκαίρι του 2011 η Τρόικα πρότεινε βελούδινη έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε.
Ο κ. Παπανδρέου προσήλθε στο ΣΕΦ στις 18:15 και από τη στιγμή της προσέγγισής του έως την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου, συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Κατά την είσοδό του στον χώρο του Συνεδρίου, στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και οι περισσότεροι και με χειροκροτήματα, υποδέχτηκαν τον τέως πρόεδρο του Κινήματος.
Τα λάθη πληρώνονται. Όμως τώρα ήρθε η ώρα της επίθεσης. Το μέλλον ανήκει στο νέο έντιμο σοβαρό ΠΑΣΟΚ που διδάσκεται από τα λάθη του παρελθόντος! Νέα Σεισάχθεια, επενδύσεις σοβαρό δημόσιο τομέα, χτύπημα της διαφθοράς υγεία, παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός καταπολέμηση φτώχειας είναι οι βασικοί άξονες του νέου ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε!

Δρ  Κουτσούκος Αναστάσιος
Πρόεδρος Ελλληνοδιεθν;hς ΜΚΟ.
www.koutsoukos-anastasios.gr
Υ.Γ. Δείτε το βίντεο
 http://news247.gr/eidiseis/politiki/synedrio_pasok_thermh_ypodoxh_ston_giwrgo_papandreoy.2150613.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...