Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κώδικας…ατιμίας

Είναι προφανές πως η ασυδοσία είχε αρχή αλλά δεν έχει τέλος γι αυτήν την κυβέρνηση ..

Την ώρα που η χώρα βράζει στο καζάνι της ανέχειας και της ανασφάλειας , οι κομματικές συνειδήσεις και επιταγές των στελεχών της κυβέρνησης είναι πάνω από την Ελλάδα και το λαό της..

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πολιτική της δεκαετίας του ’80 και επιμένει στο κομματικό κράτος, κάνοντας σημαία (και με τη βούλα προεδρικού διατάγματος περνώντας το στα ψιλά γράμματα), τις ρουσφετολογικές μεταθέσεις .

Καταργεί εν μια νυκτί τον Κώδικα Μεταθέσεων των Αστυνομικών(τον οποίο οι ίδιοι είχαν θεσπίσει το 96!!) , κάτι που συνιστά κατάφορη παραβίαση της συνταγματικότητας και των εργασιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών υπάλληλων , ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από το Σωματείο που προσφεύγει στο ΣτΕ για δικαίωση.

Τι κι αν καταγγέλλουν οι αστυνομικοί , ότι η κατάργηση βασικών κοινωνικών, οικονομικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων δεν έχει προηγούμενο ..

Τι κι αν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ λέει στην ουσία ότι τον έπιασαν στον ύπνο..

Στων κουφών την πόρτα….

Από τη μια στραγγίζουν όλη την Ελλάδα με δυσβάστακτους φόρους κι από την άλλη χρυσώνουν το χάπι των ημετέρων … Το γνωστό σύστημα ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί επί τριάντα και πλέον χρόνια…

Νατάσα Ράγιου
Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ.
τ. βουλευτής Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...