Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μπιλάλης: Γιατί αποχωρησα από την ΟΝΝΕΔ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ (φωτό από egnomi.gr)
Την αποχώρησή του από τη Ν.Δ και την ένταξή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Μπιλάλης, μέλος της ΟΝΝΕΔ. Σε σχετική επιστολή του που απευθύνει προς τη ΝΟΔΕ Ευβοίας αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η πολιτική Σαμαρά δεν τον εκφράζει και ζητά τη διαγραφή του από το κόμμα.

Η επιστολή παραίτηση του Γιάννη Μπιλάλη είναι η ακόλουθη:
"Με την παρούσα επιστολή μου σας γνωρίζω ότι παραιτούμαι από την θέση τουΓραμματέα της Ο Ν Ν Ε Δ - Ευβοίας και ζητώ όπως με διαγράψετε και από μέλος της Ν.Δ.
Από τα μαθηματικά μου χρόνια Οργανώθηκα στη Ν.Δ γιατί εκινείτο στο χώρο που με εξέφραζε ιδεολογικά για να αγωνισθώ για την αξιοπρέπεια της Πατρίδας μου και γιαένα μέλλον με προοπτική για τους νέους.
Με τις τελευταίες , όμως εξελίξεις και στην κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα
μας διαπιστώνω με λύπη ότι η ΝΔ και η ηγετική της ομάδα με τη στάση της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.
Όταν ο ΓΑΠ οδηγούσε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ με τις αλλεπάλληλες προσβλητικές και απαξιωτικές για τους πολίτες ενέργειες  και συνέπειες με την ψήφιση του  Α' μνημονίου αναρωτιόμουν : καλά δεν υπάρχει ένας Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να τον εμποδίσει και πώς ολοι συναινούσαν στην καταστροφή της Ελλάδας.
Τότε η στάση της ΝΔ με εξέφραζε πλήρως.
Τους τελευταίους μήνες όμως παρακολουθώ έκπληκτος να διαδραματίζονται
απίστευτα γεγονότα. Η αντιμνημονιακή ΝΔ να συναινεί σ' ένα νέο και πιο καταστροφικό για τους Έλληνες πολίτες μνημόνιο και να συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Την ελπίδα για την οποία μας μιλούσε ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ μας την αφαίρεσε ανεξήγητα και βίαια.
Από σήμερα δηλώνω υποστηρικτής και στρατευμένος στο Κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Με πολλούς Νέους που ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας μας και το μέλλον το δικό μας έχω συζητήσει και είναι έτοιμοι να συμπορευθούν με τους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μάλιστα οι παρακάτω συνυπογράφουν την παρούσα :               
1)ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ (πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αλιβερίου ), 2)ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ ), 3)ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΜΟΥΡΗΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ), 4)ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ ), 5) ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΟΚΚΑΛΑΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 6)ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΓΑΣ (ΦΟΙΤΗΤΗΣ) 7)ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΦΟΙΤΗΤΗΣ)  8) ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΚΥΤΙΝΟΥ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 9) ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΜΠΑΚΗ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 10)ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΙΡΩΤΣΟΥ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 11) ΜΑΡΙΑ ΒΑΘΗ (ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ) 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΤΣΑΡΗ (ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ). 
Με τιμή,
Γιάννης  Μπιλάλης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...