Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τουρκικός Τύπος. "Η Ελλάδα οδηγείται στην πορνεία"!...

Περί ανεξέλεγκτης αύξησης της πορνείας στην Αθήνα γράφουν τουρκικές εφημερίδες, επικαλούμενες ελληνικά ΜΜΕ. Η Hurriyet με ανταπόκριση του κ. Γιώργου Κιρμπάκη υποστηρίζει ότι χιλιάδες νοικοκυρές και φοιτήτριες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης έχουν στραφεί στην πορνεία .

Περίπου 3.000 ελληνίδες , μόνο στην Αθήνα περιμένουν τις νύχτες πελάτες στους δρόμους αναφέρει. Οι γυναίκες αυτές δεν φέρουν ταυτότητα για το επάγγελμα που κάνουν και με τον τρόπο αυτό δημιουργούν πολύ μεγάλο κίνδυνο. Μια από αυτές φέρεται να είπε « αν είσαι άνεργη και αν τα παιδιά σου είναι νηστικά, κάνεις τα πάντα. Τι έχεις να χάσεις;»

Στο ίδιο θέμα αναφέρονται η Taraf με τον τίτλο « Η κρίση στην Ελλάδα σπρώχνει τις γυναίκες στην πορνεία» , η Star με τίτλο «3.000 νοικοκυρές στην Αθήνα βγήκαν στο πεζοδρόμιο» , η Aksam με τίτλο « Η οικονομική κρίση πυροδότησε την πορνεία» , η Haberturk με τίτλο « Η οικονομική κρίση υποκίνησε την πορνεία», η Posta ( στην πρώτη σελίδα) με τίτλο «έξαρση πορνείας. Νοικοκυρές και φοιτήτριες ψάχνουν για πελάτη»
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...