Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Ν. Νικολόπουλος: «Οποιοδήποτε σενάριο διαχείρισης του χρέους χωρίς νέες επενδύσεις είναι θνησιγενές».

Καλεσμένος της Κίνησης Νέων Οικονομολόγων, στην Αθήνα ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν ο Βουλευτής Αχαίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, όπου μιλώντας μεταξύ άλλων τόνισε::


«Χάθηκαν δυο χρόνια, όπου η γλωσσολαγνεία υποκατέστησε πράξεις που θα οδηγούσαν την στην μερική απεμπλοκή της χώρας από τη λαίλαπα που βιώνει .

Οποιοδήποτε σενάριο διαχείρισης του χρέους χωρίς νέες επενδύσεις είναι θνησιγενές.

Η δημιουργία ενός κλίματος θετικών προσδοκιών μπορεί να αντιστρέψει το τέλμα της ύφεσης άμεσα. Αρκεί να γίνουν τα αυτονόητα. Και αυτά βέβαια δεν σχετίζονται με τις οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Αφορούν όμως καταρχάς στην ιδιωτικοποίηση των ζημιογόνων εταιριών του Δημοσίου, στην πώληση της ανεκμετάλλευτης δημόσιας περιουσίας και στο κλείσιμο οργανισμών που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν την πελατεία των βαρόνων του ΠΑΣΟΚ.

Η Ελλάδα είναι ενταγμένη σε ένα δυνατό νόμισμα και σε μια σημαντική νομισματική ένωση, από τις ισχυρότερες του πλανήτη.

Πριν χρεοκοπήσει ατάκτως η Αργεντινή, οι κυβερνώντες είχαν πτωχεύσει και χρεοκοπήσει το λαό, με υπέρμετρη φορολόγηση, μείωση μισθών και καταβαράθρωση της καταναλωτικής του δύναμης! Ακριβώς τα ίδια έχει κάνει.

Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου οδήγησε το λαό στην πτώχευση και τη χώρα στα νύχια των δανειστών με το Μνημόνιο 1 και τη δανειακή σύμβαση των 110 δις ευρώ.

Αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ‘’ξεφτίλισε’’ την πατρίδα μιλώντας στο εξωτερικό για διεφθαρμένη χώρα, για πανικό και φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 και ακολούθησε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου του 2011.Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα και για να μειωθούν τα βάρη του ελληνικού λαού και η ανεργία, μια νέα κυβέρνηση μετά από δημοκρατική νομιμοποίηση μέσα από εκλογές να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με επενδυτικά προγράμματα με χρηματοδότηση από δάνεια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων με χαμηλό επιτόκιο και με επάνοδο καταθέσεων Ελλήνων από τις Τράπεζες του εξωτερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...